UHAPŠEN ZBOG PRIJETNJI VISOKOM FUNKCIONERU SNSD-a!

– Tokom kriminalističke obrade lice inicijala D.L. je uputilo riječi prijetnje prema jednom policijskom službeniku koje su izazvale osjećaj ugroženosti po život i tijelo kod policijskog službenika – saopštili su iz PU Trebinje.

Trebinjac D.L. uhapšen je zbog sumnje da je prijetio L.P, nakon čega je tokom kriminalističke obrade prijetio i policajcu PU Trebinje.

Kako ekskluzivno saznaje ALOonline, u pitanju je Dobro Lučić, suprug Tijane Lučić bivše kandidatkinje SNSD-a za odbornika.

Naime, kako nezvanično saznajemo od dobro upućenog izvora, Lučić već duži period upućuje prijetnje potpredsjedniku SNSD-a i generalnom direktoru Elektroprivrede Luki Petroviću, a navodno sve zbog toga što mu je ženu „pokrao“ na izborima.

– On je nakon izbora odmah napao Luku Petrovića i Iliju Tamindžiju. To je bilo, čini mi se, prije četiri godine. Lučić je autoelektričar i održavao je i sva vozila HET-a i Elektroprivrede. Mislim da više to ne radi, tako da je moguće da je i zbog toga došlo do prijetnji. Čuo sam da je incidentan čovjek, u mladosti se potukao sa prijateljem i otkinuo mu uho – rekao je za ALOonline izvor koji nije htio da mu otkrivamo identitet.

Policija

Naime, Policijska uprava Trebinje je 27. februara zaprimila prijavu da je D.L. uputilo niz SMS poruka sa prijetećim i uvrijedljivim sadržajem L.P. koje su kod oštećenog izazvale osjećaj ugroženosti po život i tijelo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *