UHAPŠEN UGLEDNI PRIVREDNIK!

Žitelji sela, udaljenog 50 kilometara od Gornjeg Milanovca u šoku su nakon saznanja da je njihov komšija, ugledni i bogati privrednik (71), uhapšen zbog sumnje da je obljubio djevojčicu (14) iz istog sela.

Prema nezvaničnim informacijama sve se dešavalo duže vrijeme, a djevojčica se tek prije nekoliko dana roditeljima povjerila da je navodno zlostavljana. Oni su o tome odmah obavijestili policiju.

Najvjerovatnije je da se sve dešavalo dok je dijete išlo u školu, jer bi je osumnjičeni, navodno, često vozio do škole, a ponekad i nazad do kuće poslije časova. Inače, riječ je o djevojčici koja je lakše ometena u razvoju.

– Jeza nas hvata kada samo pomislimo ko je živio u našem komšiluku. Nikad čovjek ne bi rekao za njega da je manijak. Moja žena i ja razgovaramo sa kćerkicom, budući da smo u istom selu i zločinac ima kontakt sa našom porodicom, a to rade i ostale komšije koje imaju kćerke. Ispitujemo dkecu da li ih je sretao, vozio, šta im je govorio, da li ih je dodirivao… Prolazimo kroz veoma mučne dane, i mi i naša dkeca – kazao je za Novosti jedan od žitelja mjesta odakle je osumnjičeni.

Pravda ili da sude sami

Ukoliko se, kako dodaju žitelji, ispostavi da su svi navodi iz predistrage tačni, i ako zlostavljač ne dobije adekvatnu kaznu, oni će mu suditi.

Po nalogu tužioca osumnjičenom je određen pritvor. Prema do sada prikupljenim podacima, kako se saznaje od izvora bliskom istrazi, policija ima čvrste dokaze da je on počinio krivično djelo koje mu se stavlja na teret.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *