UHAPŠEN NASTAVNIK ISTORIJE, UZNEMIRAVAO UČENICU: Osmakinji slao poruke, njeni roditelji sve prijavili

MUŠKARAC P. H., nastavnik istorije u OŠ “Bratstvo jedinstvo” u Vrbasu, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje jedne učenice osmog razreda pomenute škole.

Događaj je prijavljen u Policijskoj upravi u Vrbasu i protiv nastavnika Osnovne škole “Bratstvo jedinstvo” podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela polno uznemiravanje učinjeno na štetu učenice osmog razreda – potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vrbasu.

Kako mediji nezvanično saznaju, nastavnik istorije osumnjičen je da je slao neprimerene poruke učenici osmog razreda škole u kojoj predaje, a sve se izdešavalo početkom ove nedelje kada je devojčica ceo slučaj prijavila svojim roditeljima.

Roditelji učenice su potom P. H. prijavili upravi škole, nakon čega je, kako nezvanično saznajemo, suspendovan sa svih dužnosti u školi u kojoj radi od septembra 2017. godine i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Iz OŠ “Bratstvo jedinstvo” kažu da su zatečeni i zgranuti celim događajem, pogotovo što je u pitanju četrnaestogodišnja devojčica.

Osumnjičenom je, inače, određeno zadržavanje, nakon čega je sproveden javnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Vrbasu radi saslušanja i preduzimanja drugih dokaznih radnji u postupku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *