U TRNU SAKUPLJAJU NOVAC ZA SAHRANU PORODICE JOVANOVIĆ Komšije o nastradalima kod Prnjavora imaju samo riječi hvale: Vida je imala tešku sudbinu, bila je pri kraju života

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju naveče nastradali su žena, njena dva sina i unuka

Vidosava Jovanović (49), njeni sinovi Dejan (23) i Aleksandar (19), kao i dijete starosti sedam godina stradali su u nedjelju uveče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Štrpcima kod Prnjavora.

Riječ je o romskoj porodici čiji su pojedini članovi živjeli na relaciji Srbija – Republika Srpska, tačnije, naselje Trn kod Laktaša. Porodica je u teškoj materijalnoj situaciji i nemaju novca da posmrtne ostatke nastradalih prevezu u Srbiju niti da ih sahrane, zbog čega su se organizovale njihove komšije u Trnu.

„UVIJEK SU BILI KOREKTNI“

Pomoć za Vidinu djecu, kako nastradalu ženu komšije zovu od milja, prikuplja se u pečenjari „Kod Lazića“ u Trnu. Od jutros su se odazvali brojni mještani koji su poznavali ovu porodicu.

– Akciju smo pokrenuli jutros i odazvale su se brojne komšije. Poamagli smo im i ranije da prezime zimu, davali drva, a u pečenjari smo ih hranili – kažu u ovom ugostiteljskom objektu za Aloonline.ba.

Vida je sa djecom stanovala dvije kuće od njih i u Laktaše i Trn dolazila je posljednjih skoro 20 godina. Čime su se ona i djeca bavili, komšije kažu da to ne znaju, ali ističu da su uvijek bili korektni.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *