U školskom dvorištu pas lutalica napao i izgrizao dječaka

Učenik je odvezen u Dom Zdravlja u Velikoj Kalduši gdje su doktori napravili dezinfekciju ugriza na ruci i ogrebotina po tijelu.

Prava drama se danas odvijala u dvorištu Osnovne škole 25. Novembar u Velikoj Kladuši.

Naime, jedan učenik je za vrijeme odmora izašao u dvorište svoje škole kako bi pojeo sendvič i u tom trenutku ga je napao i izgrizao pas lutalica nanijevši mu teže ozlijede po tijelu a posebno na ruci gdje su vidljivi ugrizi.

Učenik je odvežen u Dom Zdravlja u Velikoj Kalduši gdje su liječnici napravili dezinfekciju ugriza na ruci i ogrebotina po tijelu.

Otac dječaka se opravdano ljutit povodom ovog incidenta oglasio na Facebook-u.

DJETE JE IZAŠLO NA VELIKI ODMOR.
NIJE ZADIRKIVAO PSA!!!
ISPRED ULAZA U ŠKOLU KRENUO JE DA OTVORI VREĆICU SA HRANOM I TAD SE DESIO NAPAD!” 

“DO KAD VIŠEE!!!” 

“Kad ce se riješit problem pasa lutalica? Ova džukela velika je izujedala moga sina. Mogla ga je i zadavit nedaj Bože koliki je. Zar je moralo doći do ovoga? Kad ce vlast počet radit svoj posao. Tolke pare su uzete za Azil, a ono dole je gore od tora za ovce. Sram neka bude sviju ko kod prima platu a neradi svoj posao. SRAMM”

Da to se je dogodilo na velikom odmoru u dvoristu OŠ 25. Novebra u Velikoj Kladuši, i moja djeca idu dole i kažu mi da se to desilo, ti psi lutaju a djeca dobivaju traume“, navodi majka djeteta koje ide u istu školu.

U nastavku pogledajte fotografije ozlijeđenog dječaka:

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *