Trvićkin poslanik sa Karleušom, Vukanović: Ako nam je ovo nada …

Poručio da je NF izvršio samoubistvo. Pored Jelene Trivić, koja je samu sebe politički spalila i prije početka skupa, u…

Poručio da je NF izvršio samoubistvo.

Pored Jelene Trivić, koja je samu sebe politički spalila i prije početka skupa, u paketu sa Narodnim frontom koji će izdahnuti čim se zatvori česma iz Novog Sada, kad se Dodik i Vučić opet nagode i neće joj puno pomoći činjenica da nije objavila „selfi“ sa skupa, najveći gubitnik među govornicima mogao bi biti Milan Knežević, koji srlja u propast držeći pod ruku Andriju Mandića.

Napisao je ovo na svom blogu narodni poslanik Nebojša Vukanović komentarišući sinoćni skup Srbija nade u Beogradu. Između ostalih, najviše je kritikovao Jelenu Trivić.

– Nakon poraza na predsjedničkim izborima sada će u tandemu doživjeti još veći debakl u junu na parlamentarnim izborima, a onda mogu ponovo pozvati u goste i na slavu Milorada Dodika, da skupa služe opijelo Demokratskom frontu, kao Jelena Trivić Narodnom frontu. Karleuša je postala „hit“ uvredama i napadima na glumce i umjetnike u programu Pinka, a da njen partner je Aleksandar Trninić u žiži je javnosti nakon što je promijenio stranku, po drugi put napustio SDS i prenio mandat Jeleni Trivić. Ako nam je ovaj tandem nada, onda bolje i da je nemamo – oštar je Vukanović.

Komentarisao je i govor predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

– Dosadan, bez nove ideje i poruke bio je i  Dodik, koji je usklikom „Živjela Rusija“ svjesno ubacio novi vruć kesten u ruke Vučiću. On je ponovo sramno prijetio i vrijeđao opoziciju u Srbiji, valjda po navici, i da je spomenuo političke pobačaje pomislio bi da je ovo 2012. a ne 2023. godina i da drži govor na skupu Borisa Tadića, jer se u njegovom diskursu i podaništvu vlastima u Srbiji ništa ne mijenja decenijama – napisao je Vukanović na svom blogu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *