Tijelo RASTVORIO U BURETU sa kiselinom: Miroslav naredio da otmu njegovu ženu, pa je mučki ubio

Zločin kakav se ne pamti

Miroslav Vlček osuđen je na kaznu doživotnog zatvora za posebno teško krivično djelo ubistvo sa umišljajem u Slovačkoj.

On se tereti da je svoju ženu Andreu mučio, ubio, a tijelo joj potom rastvorio u sumpornoj i hlorovodoničkoj kiselini.

Optuženi je od početka negirao krivicu. Na početku se, paradoksalno, protivio glavnom pretresu, jer nije imao priliku da se upozna sa obezbijeđenim dokazima koje je sam predložio.

Naredio je otmicu svoje bivše žene

Andrea je kidnapovana nakon što je svoje sinove ostavila u školi i vrtiću. Imala je telefon sa sobom i uspjela je da pozove porodicu iz automobila i da im kaže da je kidnapovana. Tada je njen mobilni telefon bačen i od tog trenutka je nestala.

Saučesnik njenog muža ju je oteo, ugurao u automobil i odvezao u prostorije magacina u Velikim Ripnjanima, gdje ju je čekao bivši suprug. Vezao ju je lancem za stolicu, više puta je tukao i tjerao da prepiše akcije u kompaniji. Način na koji ju je ubio nije poznat, ali je njeno tijelo nakon toga rastvorio je u buretu kiseline. Posmrtni ostaci žrtve identifikovani su na osnovu zubnih plombi, a jedan od dokaza je bila i minđuša koja je ostala u buretu i koju je prepoznala njena porodica.

Motiv ubistva je, kako se navodi, uglavnom bila osveta i činjenica da je svjedočila protiv svog bivšeg supruga u predmetima privrednih krivičnih djela.

Kazna još nije pravosnažna

Osuđeni Miroslav će biti smješten u zatvor maksimalnog obezbjeđenja. Kazna je i dalje nepravosnažna i na nju se žalio. Konačnu riječ imaće Vrhovni sud Slovačke. Prema saznanjima, on je dužan da svakom sinu isplati neimovinsku štetu u iznosu od 100.000 evra, prenosi Noviny.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *