Teške optužbe Davora Dragičevića upućene Jeleni, Drašku i Vukanu!

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, koji se kandidovao za gradonačelnika Banjaluke, traži da se iz izborne trke povuku Draško Stanivuković i Jelena Trivić

Kako je rekao, biće nezavisni kandidat i trenutno čeka da Centralna izborna komisija potvrdi njegovu kandidaturu.

Nadam se da će doći do ljudi da ja nisam neko ko želi da iskoristi ubistvo svog djeteta, već nego ko hoće da zaštiti njihovu djecu, da ostanu ovdje, da ne idu pod zemlju, ni iz zemlje. Želim stvoriti okruženje koje će biti dobra osnova za buduće generacije. Ja imam moć sad od naroda, ali nemam političku moć. Oni imaju političku moć da štite ubice mog sina. Zato sam se odlučio na ovaj korak. Treba mi politička moć – kazao je Dragičević za Face TV.

Osvrnuo se na aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića, ali i na ostale lidere opozicije, Jelenu Trivić i Nebojšu Vukanovića.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Za četiri godine Stanivuković ne da nije ništa uradio, nego ono što je uradio je nakaradno. Zapamtite, svi oni su bili politički anonimusi, iskoristili su tragediju moje porodice. Govorili su da su za pravdu, pokazali su obećanje samo da bi došli na pozicije. Govorim o Stanivukoviću, Jeleni Trivić i Nebojši Vukanoviću, svi oni su do 2018. godine bili politički anonimusi – kazao je Dragićević, prenosi Kliks.

Siguran je da je Stanivukovića i Trivić “duboko uznemirila” njegova kandidatura.

 Ucijeniti me ne mogu, kupiti me ne mogu, ne mogu mi ništa. Smatram da Jelena Trivić nema potrebnu snagu da bude izabrana. Ona je rezervni igrač Aleksandra Vučića. To je osoba koja je pokazala totalnu nedosljednost u svojim politikama, ne smatram je ozbiljnim kandidatom. Draško će imati glasove SNSD-a i dijela opozicije koja mu još uvijek slijepo vjeruje – smatra Dragičević.

Pozvao je Stanivukovića i Trivićevu da “vrate uslugu”, da povuku svoje kandidature i poruče svojim glasačima da glasaju za njega.

-Neka pokažu da su opozicija. Znam da je to teško očekivati, ali nije nemoguće. Ja sam njima dao podršku 2018. godine. Neka mi sad vrate uslugu, kad nisu znali obavljati posao i kad su pogazili sva obećanja -kazao je Davor Dragičević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *