Stevandić izvrijeđao Nebojšu Vukanovića

Predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović na današnjoj konferenciji za novinare koju je održao u Parlamentu Srpske kaže da je tražio službeni sastanak kod predsjednika Narodne skupštine Nenada Stevandića, ali da ga nije primio sa obrazloženjem da već ima sastanak.

Na prozivke Vukanovića, odgovorio je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, naglasivši da Vukanović po ko zna koji put izvrće činjenice i da svoje neznanje pokušava da iskoristi radi lične promocije i prikupljanja lajkova.

– Gospodin Vukanović je pokušao upasti u moj kabinet u toku sastanka i tad mu je sekretarica poručila da sačeka, te da ima slobodan termin za sastanak u 14:30 – rekao je Stevandić i dodao da je Vukanović bio nestrpljiv pa je održao pres konferenciju na kojoj je saopštio netačne i proizvoljne informacije.

Stevandić dodaje da je uvijek spreman na razgovor sa Vukanovićem ili bilo kojim poslanikom kad je u pitanju rad Narodne skupštine, ali da je red da se najavi, a ne da se upada.

– A sa druge strane ako ima neki drugi problem, ja nisam dežurni psihijatar. Ovo nije rijaliti program – rekao je Stevandić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *