Stanivuković odgovorio Vukanoviću

“Rekao sam dosta prećutao još više.”

Danas u podne održana je konferencija za novinare Draška Stanivukovića na kojoj je on saopštio svoju odluku o daljem političkom delovanju.

Prije konferencije, Nebojša Vukanović na svom blogu je objavio:

“Draško je najavio nekakvu simbiozu sa skupštinskom većinom u Banjaluci, koju predvodi SNSD, što bi bilo pogubno. Priđeš li mafiji to je kraj karijere “, naveo je Vukanović.

Na pitanje novinarke Buke šta misli o komentaru Nebojše Vukanovića, Stanivuković je odgovorio:

“Uvijek ostavljam prostor da radimo zajedno, kada bih rekao sve što mislim, zatvorio bih vrata. Kad vam je neko prijatelj, on će reći ono što misli samo vama. Ja ću reću samo njemu. Želim da budemo saborci, prijatelji, mi smo na istoj strani, ali na drugačijim odgovornostima. On je poslanik, može da priča šta god hoće, ja sam gradonačelnik, ja ne mogu, jer moja riječ mijenja procese, mijenja sve. Nisam saglasan sa onim što je on rekao da investitora treba odbiti čak i kad ima sve dokumente, sve papire. Kada neko ima sve dozvole, morate mu dozvoliti da gradi. Kada investitor ispuni sve uslove, dobiće dozvolu. Banjaluka neće biti grad podjela. Kada je Radišić dobio sve dozvole, mi smo to dali. Mnogo je većih problema u RS od Draška. Čestitam mu i želim svu sreću njemu i njegovim poslanicima, oni su prijatelji ovog grada. Tu smo da se pomažemo, podržavamo. Trebamo biti mudri, rekao sam dosta prećutao još više.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *