Sprema se opoziv Stanivukovića nakon izbora! Ovo je potencijalni kandidat SNSD-a ?

Izbori nakon izbora u Banjaluci ?

Srđan Amidžić sinoć je prilikom gostovanja u emisiji kod Milijane Kos ponovo indirektno pozvao na opoziv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

-Ja stvarno vjerujem u opoziv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Mi dosta vremena provodimo s našim građanima i razgovaramo i to je ono što meni daje sigurnost da je taj opoziv moguć i vjerujem da Banjaluka ne može da stoji još dvije godine, rekao je Amidžić.

Osvetnički pohod i prazne priče SNSD-a ne prestaju ni dvije godine nakon lokalnih izbora te se svakim danom pokazuje koliko banjalučki SNSD nije u stanju da prihvati poraz.

Sam gradonačelnik ih je više puta pozvao da urade opoziv ako misle da imaju snagu za to, ali tako nešto se nije desilo. Svjestan je toga i Amidžić koji još uvijek misli da kod građana prolaze prazne priče i “baloni”.

Odgovarajući na pitanje da, ukoliko do opoziva Stanivukovića dođe, li je moguće da se njegovo ime nađe na listi kandidata za gradonačelnika Amidžić odgovara da je sve moguće.

“Uvijek istu stvar ponavljam. Kada su završili izbori Igor Radojičić je čestitao Drašku Stanivukoviću. Bila je to kurtoazna čestitka i tamo je pisalo: ‘Težak i odgovoran posao’. Ukoliko dođe do opoziva, a ja vjerujem da je to moguće, naravno kada bi sjeli i razgovarali i kada ne bi bio neko ko bi imao više šansi da to bolje iznese od mene”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *