ŠOK! Poznata srpska pjevačica zatekla muža sa drugim muškarcem u krevetu! “Da sam imala pištolj, ubila bih ih obojicu na mjestu“

Otvorila dušu i progovorila o svemu!

Pjevačica Mira Škorić dugo je krila životnu dramu koju je doživjela prije nekoliko godina kada je raskinula vjeridbu sa bogatim biznismenom iz Njemačke.

Naime, poznata folkera je svog tadašnjeg partnera uhvatila u preljubi sa drugim muškarcem, što ju je potpuno šokiralo.

Mira je ispričala za medije da je željela da iznenadi svog vjerenika, pa je nenajavljeno otišla u njegov stan u Berlinu. Međutim, umjesto romantičnog iznenađenja, zatekla je partnera u vrlo neugodnoj situaciji, a cijeli događaj podigao je veliku prašinu u javnosti, prenosi Grand.

– Ponižena sam kao žena, ne mogu da vjerujem šta sam doživjela! Nisam mislila da bi me prevario sa drugom ženom, a kamoli sa muškarcem. Da sam imala pištolj, ubila bih ih obojicu na mjestu – žestoko je reagovala Mira, prenosili su mediji svojevremeno, kao i da mu je na licu mjesta bacila vjerenički prsten u lice.

Inače, kako se tada pisalo, Mira Škorić nikada nije otkrila identitet svog tadašnjeg imućnog partnera, ali se znalo da je iz Njemačke, kao i da je već bio oženjen i da ima djecu.

-U pitanju je gospodin koji ne želi da se eksponira u javnosti, već je bio oženjen i ima sina na koledžu u Americi. On je uspješan u privatnom biznisu, zbog posla povremeno boravi u Srbiji i pomalo se sporazumjeva na našem jeziku. Ozbiljan je čovjek, nije željan avantura i zaprosio je Miru – rekao je izvor tada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *