SMRT BRATA UBICE OTEŽALA ISTRAGU Da li je Dalibor posljednja osoba koja je znala gdje je tijelo malene Danke?

Četiri dana su prošla od kada je Srbiju pogodila vijest da je Danka Ilić (2) ubijena u Banjskom polju, a njeno tijelo i dalje nije pronađeno

Iznenadna smrt brata ubice djevojčice, Dalibora Dragijevića, koji je priznao da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela, mogla bi da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu u potrazi za tijelom Danke. Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija gdje bi moglo da bude tijelo ubijene djevojčice.

Dalibor Dragijević (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva Danke pomogao rođenom bratu koji se sumnjiči za ubistvo, preminuo je juče u ranim jutarnjim satima u Policijskoj upravi u Boru, a uzrok smrti je bio infarkt.

U međuvremenu, u Više javno tužilaštvo u Zaječaru bio je doveden i otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), Rade Dragijević, zbog sumnje da je pomogao sinu da se riješi tijela djevojčice. Njemu je kasnije određen pritvor od 30 dana, a on se u tužilaštvu branio ćutanjem.

Podsjećamo, Rade Dragijević saznao je u pritvoru da mu je sin Dalibor Dragijević preminuo u policijskoj stanici.

Tokom subote, Dalibor je od strane policije vođen na nekoliko lokacija unutar sela Zlot.

Posljednja na kojoj je boravio je bila jedna od crpnih stanica u ataru mjesta. Tom prilikom Dalibor je policiju odveo do crpne stanice u ataru sela Zlot gdje se zadržao na terenu oko sat vremena. Do te lokacije nije bio moguć pristup novinarima tokom postupka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *