SLOMLJEN OD BOLA Po dolasku u Eginu Nikola Rokvić dobio tragičnu vijest

Pjevač Nikola Rokvić nakon mjesec dana hodočašća stigao je iz Beograda u manastir Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, gdje se poklonio njegovim moštima.

Kada je stigao u manastir, Nikoli Rokviću su djeca poklonila medalju, a sada je pjevač otkrio koliko mu je ovaj poklon važan. On je otkrio i da je medalju napravila njemu jako važna osoba koja je preminula.

Pomislih u jednom momentu, kako je bilo našim precima, kada su se vraćali živi iz boja, kako su se osjećali, preživjeli borbe a najboljih prijatelja i saboraca nema… Ostavili svoje živote… Rekoh baš tada kumu Vladi, možeš li to kume da zamisliš… Preživio si, radostan si, uspio si a opet veliki gubitak, najbliži prijatelji otišli… Dođoh do cilja… Dobih medalju od svoje djece… Medalju koju mi je napravio moj brat Branislav Bane Babić! I baš u momentu kada mi je stavljena medalja, zvona na crkvi su zazvonila… Velika radost!!! Duša moja je lebdjela predjelima Egine… A moji me u tim momentima sačuvaše, sačuvaše od teškog saznanja – napisao je Rokvić.

Kada je sunce zašlo, morali su da mi kažu… Duša moja, srce moje, radost moja, Bandži moj, iznenada nas je napustio baš na dan kada sam stigao… Rođen na Svetog Nikolaja, otišao na prenos moštiju Sv.Nikolaja… Dušo moja, koliko si brinuo o meni, koliko si me naučio životu, 30 godina smo drugovali, toliko si usadio svojih emocija i muzike u moju dušu! Hvala ti! Hvala ti za sve sigurnosti koje si imao za nas! Hvala ti za drugarstvo!! I moram ti reći! U potpunosti si ispunio životom riječi blaženopočivšeg patrijarha Pavla! “Živite tako da kada se rodite, svi se smiju a kada odlazite, svi da plaču”. Znam da si na pravom putu!!! Večna ti slava brate moj dobri – napisao je Nikola Rokvić u emotivnoj objavi, piše Blic.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *