SAZNAJEMO! Ovo su imena uhapšenih u akciji u Tesliću: Pronađena velika količina oružja i eksploziva

Velika akcija MUP-a

U okviru akcije „Kalibar“ u Tesliću uhapšen je Dragon Đurić zbog nedovoljene proizvodnje i promet oružja ili ekslozivnih materije, a protiv Danijela Ostojića, Danijela Motičića, Miše Tutnjevića, Zorana Sekulića, Nikole Kostića i Zorana Radonjića nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saznaje ALOonline

FOTO: PU Doboj
FOTO: PU Doboj
FOTO: PU Doboj
FOTO: PU Doboj
FOTO: PU Doboj
FOTO: PU Doboj
FOTO: PU Doboj

 POGLEDAJTE GALERIJU

Akcija je sprovedena danas, 23. aprila od strane dobojske policije i Jedinice žandarmerije MUP-a RS.

– U okviru ovih aktivnosti policijski službenici su na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Tesliću i Osnovnog suda u Derventi izvršili pretrese na devet lokacija na području opštine Teslić i području grada Derventa, a kojima je obuhvaćeno ukupno osam lica, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: jedan puškomitraljez PM-84 sa pripadajućim spremnikom, jedna automatska puška sa pripadajućim okvirom, dvije ručno prepravljene puške, jedan pištolj, tri lovačke puške, oko 500 komada municije različitog kalibra i drugi predmeti – saopšteno je iz PU Doboj.

Dodali su da je u toku kriminalistička obrada lica inicijala D.Đ., D.O., D.M., M.T., Z.S., N.K., Z.R. svi sa područja Teslića i lica inicijala M.A. sa područja grada Derventa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *