Saznajemo: FIFA ne prašta – Partizan suspendovan do 2026!

FIFA nema milosti – Partizan je kažnjen zabranom registracije novajlija u naredna tri prelazna roka. Vicešampion Srbije, prema odluci svetske kuće fudbala, moći će da računa na pojačanja tek od početka 2026. godine.

Kancelarija Partizana ima mogućnost da odmah postupi po pravosnažnim odlukama fudbalskih organa, izmiri konkretna dugovanja i ispuni uslove za ukidanje suspenzije.

Dugovanje švajcarskom Luganu zbog transfera Filipa Holendera koštalo je crno-bele 18-mesečnom suspenzijom, takođe, izrečenom od FIFA. Klub je brzo reagovao i bez problema ušao u letnji prelazni rok 2022.

Partizan je nedavno izgubio spor i sa Nemanjom Jovićem. Posle Veća za rešavanje sporova, predmet je dospeo i na Sud u Lozani.

Činjenica da se ponovo nalazi pod FIFA suspenzijom, jasno slika dubiozu i složenost problema u Humskoj. Uz ogromna dugovanja, Partizan gubi i sudske sporove, ukoliko hitno ne obezbedi sredstva, neće moći da registruje pojačanja u prelaznom roku, čiji početak je zakazan za 13. jun.

Nešto je trulo u crno-belom taboru… Problemi se množe, postojeći jedva rešavaju! O brukanju imena i srozavanju ugleda izlišno je i pisati!

SportKlub

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *