Saša Ilić: “NOVA VELIKA IZDAJA I KAPITULACIJA SNSD-a”!

Dio poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu PS BiH na 31. sjednici je napuštajući glasanje Republiku Srpsku ostavilo bez 10 glasova protiv nepovoljnih prijedloga iz Federacije, a prednjači izuzetno štetan prijedlog koji se odnosi na uklanjanje tabli Republike Srpske sa graničnih prelaza.


Članovi tzv. Dodikove reprezentacije u Sarajevu još jednom su iznevjerili interese Republike Srpske jer zbog njih nije osporena veoma štetna inicijativa da se izmjenama Zakona o graničnoj kontroli BiH iz blizine graničnih prelaza uklone table sa nazivom Republika Srpska i zastava Republike Srpske.
Poslanici SNSD-a koji su u ovako bitnom trenutku napustili glasanje ponovo za 2 mjeseca traže podršku birača iako su svjesno nanijeli ogromnu štetu Republici Srpskoj.


Da li je članstvo SNSD, od kojih mnoge cijenim kao patriote, za to da se iz blizine graničnih prelaza uklone table sa nazivom Republika Srpska i zastave Republike Srpske? Siguran sam da nije i pozivam ih da se odreknu te katastrofalne i štetne grupacije.
Da li članstvo SNSD-a u Srpcu podržava poslanike SNSD-a koji su svojim bježanjem ugrozili entitetsko glasanje u koje se SNSD toliko kleo? Da li podržavaju one koji stopiraju ukidanje akciza na gorivo?
Koliko se sjećam, na početku mandata su SNSD-u bila puna usta njihove reprezentacije koja će, kako su tada govorili, braniti interese Srpske u Sarajevu. Međutim, vrijeme pokaza da su članovi te reprezentacije izgubili svaku utakmicu, tako što su nadigrani, ili nakon što bi u ključnim trenucima napuštali teren.
Dragi moji Srpčani, hoćete opet podržavati one koji rade protiv interesa svih nas?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *