Sara Bero nikad ponosnija: Bliznakinje sa Daunovim sindromom blistale na maturi

Saru Bero već svi na “Instagramu” dobro znaju kao samohranu majku tri djevojčice. Sa 20 godina rodila je bliznakinje sa Daunovim sindromom, posvetivši nadalje svoj život borbi za njihovo kvalitetno odrastanje u sredini gdje je to bilo dosta izazovno.

Irmu i Ildu je iz porodilišta izvela sama, a uz pomoć roditelja prebrodila je sve izazove njihovog odgajanja. Nakon nekoliko godina rodila je ćerkicu Inu, devojčicu koja ne može da zamisli dan proveden bez svojih starijih sestara.

Prije nekoliko dana, Sara je na društvenim mrežama, gdje je veoma aktivna, podijelila prekrasne fotografije životne prekretnice svojih bliznakinja – fotografije sa maturske večeri.

Na fotografijama je Sara pokazala kako su se njene djevojčice spremile i kakve su haljine nosile. Takođe je istakla ko im je pružio najveću podršku – njihov ujak, Sarin rođeni brat, zajedno sa Sarinim najboljim prijateljem.

Sara je za Ona.rs otkrila i da će djevojčice odsad krenuti svaka svojim putem.

– Djevojčice su bile na polumaturi, pratio ih je ujak. Bilo je jako emotivno i za mene jedan neopisiv nov osjećala.

Prije polaska sam za prijatelje i porodicu organizovala ručak, pa smo ih svi zajedno ispratili – rekla  je Sara i nastavila o upisu devojčica u srednju školu.

– Irmu smo upisali u srednju skolu za kuvara. Ilda voli umjetnost i slikanje, pa čekamo kategorizaciju i komisiju. Tako da sam odlučila da ih poslije devet godina zajedničkog školovanja razdvojim jer imaju različita interesovanja – zaključila je Sara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *