Sanja Vulić teško optužila Mirka Šarovića

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić poručila je predsjedniku SDS-a Mirku Šaroviću da ljudi odlaze iz BiH jer je ta zemlja eksperiment.

„BiH u kojoj Mirko Šarović ima policijsku pratnju bez pokrića, samo zato što je dobar prijatelj sa Mirsadom Vilićem, dovoljan je argument koji govori koliko je to zemlja apsurda“, istakla je Vulićeva.

Ona je naglasila da Šarovića ne vole ni njegovi sugrađani zato što znaju mnogo toga o njemu.

Reagujući na izjavu Šarovića da „investitori bježe iz Republike Srpske zbog aktuelne vlasti“ i da je Srpska i cijela BiH ne samo najsiromašnija, već i najkorumpiranija, Vulićeva je rekla da je Šarović saveznik onih čiji je dužnik, istih onih koji Republiku Srpsku preziru.

„Vi ste Mirko Šaroviću obična politička laž. Govorite o korupciji, a davali ste pomilovanja presuđenim za najstrašnija krivična djela. Nikada niste imali hrabrosti suprotstaviti se auto mafiji! Zašto? Jesu li ti momci bili Vaši saradnici?“, upitala je Vulićeva Šarovića.

Naglasivši da Šaroviću na predizbornim skupovima podršku pruža čovjek koji je izašao iz pritvora i slični njemu, ona je upitala da li je to njegova borba protiv korupcije.

(Agencije)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *