RAT Karleuše i Severine zbog SREBRENICE! Severina objavila poruke Duška Tošića

Rat Karleuše i Severine

Nakon što je Jelena Karleuša javno osudila Severinine izjave na temu Srebrenice, koje je hrvatska pevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu, Severina joj se putem Instagrama obratila šokantnom porukom, da bi joj poslala i prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem!

Severina, Jelena KarleušaFOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Sudeći prema porukama koje su isplivale u javnost, a koje je na svom Fejsbuk nalogu objavila upravo Karleuša, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je, sudeći prema onome što se vidi u prepiskama, na iste odgovorila u strogom tonu, a sada je uz njih, Jeleni poslala i poruku koja se može smatrati uvredljivom, na šta joj Karleuša nije ostala dužna.

Severina, Jelena KarleušaFOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Rat Karleuše i Severine

 Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće.

Jedi taj sendvič i ne spominji mi sina više nikad – napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice.

 I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim! – odgovorila joj je Jelena.

Nakon ovog, Severina je pokušala da isprovocira JK time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvek zakonitim, suprugom, Duškom Tošićem, iz koje se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana.

1 / 3 FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

1 / 3 FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel? – glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila:

– Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji.

Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati – uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: „Okej!“

Pozvali smo troje glavnih aktera za komentar, ali nam se nisu javljali na pozive.

Podsetimo, 23. maja Karleuša je oštro kritikovala Severinu zbog njenih sramnih izjava o srpskom narodu i lažnom genocidu o Srebrenici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *