Radnik prnjavorskog elektra objavio šokantne detalje o kriminalu u ovom preduzeću! Gradonačelnik Tomaš primio radnike, obećao pomoć pa se predomislio !?

Milanko Vrhovac, radnik tehničke službe prnjavorskog elektra objavio je na društvenim mrežama kako se pojedinci bogate na štetu ovog preduzeća.

Ono što je važno za napomenuti, 15-ak radnika prnjavorskog elektra 30. Novembra primio je i gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš. Nakon što je upoznat sa svim detaljima, Tomaš je tražio od radnika da mu daju sedam dana vremena i da će se lično zauzeti da se ispune njihovi zahtjevi, od kojih su ključni, smjena rukovodioca tj, Borislava Petrovića, koji je inače Tomašev kadar i odbornik SNSD-a u lokalnoj skupštini i smjena šefa tehničke službe Branimira Stojčića.

Zahtjevi radnika nisu ispunjeni, radnici tvrde da ih Tomaš obmanjuje govoreći kako direktor Elektrokrajine Dragan Čavić nije u Banjaluci te iz tog razloga ne može stupi u kontakt sa njim.

Kontaktirali smo gradonačelnika Tomaša i zamolili ga za izjavu međutim na naša pitanja nismo dobili bilo kakav odgovor, takođe smo izjavu zatražili i od rukovodioca tj. Borislava Petrovića koji takođe nije želio da se oglasi.

Objavu Vrhovca prenosimo u cijelosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *