PUTINOVA OSVETA ZA NAPAD NA KREMLJ! Ukrajina u plamenu, dronovi puni eksploziva sa natpisom “za Moskvu” pljušte nad Kijevom!

Ruska vojska je tokom noći pustila niz raketa i dronova kamikaza na Kijev i druge ukrajinske gradove, dan nakon što je Rusija optužila Ukrajinu da je pokušala da ubije ruskog lidera udarom dronom na Kremlj.

Otprilike 40 dronova napunjenih eksplozivom na kojima je ispisano “za Moskvu” ispaljeno je na gradove širom Ukrajine koji su bili miljama udaljeni od linije fronta, a eksplozije su se čule u Kijevu i južnim gradovima Odesi i Zaporožju.

Udari su usledili nekoliko sati nakon što je Moskva optužila Ukrajinu da je pokušala da ubije Putina u dvostrukom udaru dronom na Kremlj – tvrdnje koje je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski demantovao.

Besni Putin je tokom noći lansirao 24 drona Šahed pune eksploziva na Kijev, sa još 15 samoubilačkih bespilotnih letelica koje je pušteno na Odesu pored Crnog mora, ali je ukrajinsko vazduhoplovstvo uspelo da presretne ogromnu većinu oružja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *