Prvi put se oglasio otac nestale Danke Ilić

Miloš Ilić, otac nestale djevojčice Danke Ilić (2) oglasio se prvi put od kada traje potraga za njegovom kćerkom na društvenim mrežama.

Potraga za Dankom je trajala cijele noći, tokom koje je temperatura u Boru i okolini pala na svega 6 stepeni Celzijusa, dok je kiša na trenutke prestala. Pripadnici Gorske službe spasavanja su objasnili da su to u normalnim okolnostima dobri uslovi za potragu, ali da je svaki minut bitan jer se ipak radi o dvogodišnjoj djevojčici.

Helikopteri su sinoć, uz dronove, letjeli uprkos pomrčini i pretraživali teren termovizijskim kamerama. Iznad mjesta nestanka Danke Ilić nalazi se put ka šumi koja nije gusta, ali u kojoj ima mnogo gustog rastinja.

Otac male Danke je napisaona društvenim mrežama “Zlato tatino,nacice te tata!!❤️ svete moj mali 🙏🏻🙏🏻

Podsjetimo, nestala Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za djevojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć.

Naime, kako je za Blic rekla majka djevojčice, ona je bila sa sinom u Banjskom polju kada je djevojčica nestala. Dijete je na sebi imalo ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali ona je još mala, ona još ne priča. Javili su se ljudi da je viđena kod neke zgrade, ali nije tu – rekla je u prvoj izjavi uplašena majka djevojčice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *