PRNJAVOR: Nastavnici i učitelji sami čistili snijeg da bi put do škole i ambulante u Kokorima bio prohodan FOTO

Mještanin Željko Marinković iz Kokora je izjavio za portal prnjavorinfo.com da služba za održavanje puteva u kokorima nije očistila put do lokalne škole i ambulante, što je dovelo do toga da su učitelji i nastavnici morali sami da čiste snijeg i naprave prolaz do škole i ambulante. Prema Marinkovićevim riječima, ovo je trajalo sat vremena i predstavljalo je veliki problem za sve koji su se kretali tim putem.

Marinković je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog nedovoljnog održavanja puteva, navodeći da je to već nekoliko puta bio problem u proteklom periodu. On je pozvao nadležne organe da hitno reaguju i obezbijede adekvatno održavanje puteva kako bi se izbjegle ovakve situacije.

Ova situacija je takođe zabrinula roditelje djece koja pohađaju lokalnu školu i mještane koji koriste usluge ambulante, jer su ove ustanove od vitalnog značaja za lokalnu zajednicu. S obzirom na to, nadaju se da će nadležni organi preduzeti potrebne mjere kako bi se održavanje puteva poboljšalo i kako bi se izbjegle situacije poput ove u budućnosti.

Prnjavorinfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *