Prnjavor: Iz porodične kuće ukradeno zlato u vrijednosti od 100.000 KM

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka, Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijskom stanicom Gradačac, preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i izvršili kriminalističku obradu lica M.B. iz Gradačca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“.

Navedeno lice se sumnjiči da je dana 04.11.2023. godine, uz upotrebu podesnog predmeta djelovalo na bravu ulaznih vrata porodične kuće u Prnjavoru, potom ušlo u unutrašnjost i izvršilo premetačinu, kojom prilikom je pronašlo i otuđilo investiciono zlato, zlatne poluge i dukate ukupne vrijednosti oko 100 000 KM.

Tokom kriminalistčke obrade lica M.B., kao i izvršenih pretresa, pronađeni su i uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, lice M.B. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

MUP RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *