“Pretukao bebu jer je plakala” Žena ispričala JEZIVE DETALJE o nasilniku koji davio i silovao nevjenčanu suprugu ispred djeteta

Vukašin M. (25) pretukao je petomjesečnu bebu, jer je plakala dok je on udarao, davio i silovao svoju nevjenčanu suprugu D. S. (26), majku djeteta.

Porodično nasilje dogodilo se 2. juna oko sedam ujutru na Zvezdari.

– Kada se D. S. vratila sa posla Vukašin ju je napao tražeći da imaju seksualni odnos. Međutim, nakon što ga je nevjenčana supruga odbila on ju je udario, strgao odjeću sa nje i počeo da je davi. Vukašin je zatim silovao D. S. – navodi izvor blizak istrazi.

– Budući da se D. S. opirala i vrištala njena petomjesečna beba je počela da plače. Vukašin je prišao djetetu uzeo ga u naručje i više ga puta udario po glavi zbog čega je beba zadobila više podliva i hematoma po glavi – dodaje izvor, prenosi Blic.

Kada je Vukašin izašao iz stana nesrećna žena je pozvala policiju i prijavila šta se dogodilo. Ona je ispričala da je nju i bebu Vukašin često tukao. Inspektori su vrlo brzo pronašli i uhapsili silovatelja i njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *