Poznata imena uhapšenih u jutrošnjoj akciji policije u Banjaluci

U velikoj akciji koju Policija Republike Srpske sprovodi na području Banjaluke uhapšeno je sedam osoba, a među njima je i Aleksandar Miletić!

Miletić je je već poznat istražnim organima i u junu ove godine nepravosnažno osuđen na četiri i po godine zatvora zbog pokušaja ubistva Siniše Blagojevića, vojnika Oružanih snaga BiH kome je na svadbi zabio nož u oko!

Istragom je obuhvaćen i njegov brat Anđelo Miletić, koji se nalazi u Srbiji, saznaje ATV.

I on je optužen za učešće u premlaćivanju vojnika na svadbi, ali je tokom suđenja naprasno prestao da dolazi na ročišta i za njim je raspisana potjernica.

Inače, Anđelo je krajem prošle godine osuđen na godinu dana zatvora zbog premlaćivanja ugostitelja Duška Brkića Gere u septembru 2017. godine u Banjaluci. Kazna mu je zamijenjena za novčanu u iznosu od 18.000 KM.

Inače, akcija je rezultat višemjesečnog rada policije i tužilaštva. U okviru tih aktivnosti u avgustu je već zaplijenjen 1,1 kilogram kokaina, čija je vrijednost procijenjena na oko 65.000 evra. Tada je uhapšen Saša Kresojević, a droga je pronađena sakrivena u bunkeru ispod mjenjača u njegovom automobilu „audi“. Kresojević se od tada nalazi u pritvoru.

Aloonline.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *