Potukli se u crkvenom dvorištu, pa završili u UKC-u

BANjALUKA – Otac i sin Nikola (53) i Petar K. (22) kao i Dragan K. (29) svi iz Banjaluke uhapšeni su i ispitani u policiji nakon što su se potukli u dvorištu crkve Sveti Apostol Petar i Pavle u mjestu Brankovac kod Banjaluke, poptvrđeno je “Glasu Srpske”. Trojica muškaraca uhapšena su juče u Banjaluci kada su se potukli u crkvenom dvorištu.

Prema našim saznanjima, oni su se u nedjelju potukli oko toga ko ima prvenstvo kada su izlazili sa parkinga u dvorištu crkve.

– Na jednoj strani su bili otac i sin Nikola i Petar, a na drugoj Dragan K. Oni su autima krenuli da izlaze iz crkvenog dvorišta i pošto nisu mogli istovremeno oba da izađu došlo je do svađe, a zatim i tuče – rekao je izvor “Glasa Srpske”.

Sva trojica su u tuči zadobili lakše povrede zbog čega im je i ukazivana pomoć u bolnici.

U Policijskoj upravi  Banjaluka su navodeći inicijale  potvrdili da su uhapsili pomenutu trojicu muškaraca  zbog osnova sumnje da su nakon kraće verbalne prepirke fizički nasrnuli jedni na druge.

– Nakon ukazane ljekarske pomoći u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske njima su uručeni prekršajni nalozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru – pojasnili su u policiji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *