Popularna političarka se snimljena tokom odnosa, isplivali snimci

Kandidatkinja demokrata iz Virdžinije u Americi za Dom delegata Suzana Gibson (40) imala je intimni odnos sa svojim mužem na mreži i zamolila je svoju virtuelnu publiku da se uključi sa savjetima.

Suzana je majka dvoje male djece. Učestvuje u trci za predstavljanje Distrikta 57 u Ričmondu.

Prema snimcima arhivskog materijala u koje je imao uvid “Washington post” Gibson je na stranici za striming za odrasle pokazala nešto više od kože.

Četrdesetogodišnja medicinska sestra je na platformi bila domaćin više desetina uživo uključenja sa svojim mužem, koji su zatim postavljeni u javno dostupnu arhivu na veb lokaciji u septembru 2022. godina nakon što je proglasila svoju kandidaturu, prenosi “nypost.com”.

Od svojih pratilaca je tražila više novca u zamjenu za određene radnje u privatnim emisijama dodajući da je sakupljala novac za dobar cilj.

U drugim video-snimcima je sugerisala da su njen muž i ona “pokušali da se zamijene” sa različitim partnerima jer je “etički nemonogamna”, ali da on “ne voli da dijeli”.

U izjavi Suzana je javno objavljene video-snimke nazvala nezakonitim upadom u njenu privatnost osmišljenom da ponizi nju i njenu porodicu, prenosi “Mondo.rs“.

“Neće me zastrašiti i neće me ućutkati. Moji politički protivnici i njihovi republikanski saveznici su dokazali da su voljni da počine se**ualni zločin kako bi napali mene i moju porodicu jer ne postoji granica koju neće preći da ućutkaju žene kada progovore”, rekla je.

Advokat, Daniel P. Vatkins, rekao je da su arhivirani video-snimci kršenje zakona o osvetničkoj pornografiji Virdžinije, prema kojem je prekršaj klase 1 “zlonamjerno” širenje seualnih slika ili golotinje druge osobe sa “namjerom da se prinude, uznemiravaju ili zastraše”.

Video snimak je uklonjen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *