“Ponosno je nosio i držao do PLAVE UNIFORME i u tome mu niko nije mogao naći mane” MUP Srpske se EMOTIVNOM PORUKOM oprostio od nastradalog policajca Miodraga Savića

MUP RS oprostio se putem društvenih mreža od policajca Miodraga Savića (27), koji je preksinoć poginuo u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci.

Kako su naveli u objavi, Savić je poginuo prilikom izvršavanja poslova i zadataka te da nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan.

-Posao policajca nikada nije jednostavan i lak, jer izlazak na bilo koju intervenciju u cilju očuvanja javne bezbjednosti može završiti tragedijom. Nažalost, tako je bilo i juče, kada je prilikom izvršavanja poslova i zadataka u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci smrtno stradao naš policijski službenik Miodrag Savić. Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan, koji je 29. avgusta – piše u objavi MUP Srpske.

U objavi ističu da je Savić sa 21 godinu upisao Policijsku akademiju MUP Republike Srpske, nakon čega je u junu 2019. godine počeo da radi kao policajac u Policijskoj stanici Lazarevo.

-Precizan, odgovoran i besprijekoran u izvršavanju povjerenih mu zadataka, bio je do zadnjeg dana. Ponosno je nosio i držao do plave uniforme i u tome mu niko nije mogao naći mane. Živio je punim plućima, u srcu čuvajući ljubav za porodicu, prijatelje i automobile koje je strasno volio – naveli su u emotivnoj poruci.

Kako navode, iza njega ostali su majka Radmila, otac Dragan i sestre, kojima je MUP i ovim putem uputio izraz iskrenog saučešća.

-Od našeg kolege Miodraga oprostićemo se sutra opijelom koje će biti održano u 12,00 časova u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice, nakon čega će biti sahranjen na lokalnom groblju u banjalučkom naselju Kuljani. Slava mu! -saopšteno je iz MUP Republike Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *