POKUŠAJ OTMICE DJETETA! Oglasili se iz MUP-a Republike Srpske

Društvenim mrežama prije nekoliko dana se proširila vijest o pokušaju otmice djeteta u selu Blatnica nedaleko od Teslića.

Naime, prema tvrdnjama oca Mladena, kako se zove osoba koja je poslala poruku u jednu Viber grupu, kombi sa zatamljenim staklima se zaustavio kod betonskog igrališta u ovom selu, i iz njega su izašla nepoznata lica koja su dječaku nudila slatkiše.

Iako ih je, kako je navedeno, dječak odbio, oni su ga uporno pratili do centra Blatnice, a potom su se uputili u pravcu Teslića.

Ovim povodom kontaktirali smo PU Doboj iz koje su saopštili da su po navedenoj prijavi postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić, te da dosadašnjim provjerama nije utvrđena osnovanost prijave.

– Policijska stanica Teslić, 01.04.2024. godine oko 19.30 časova zaprimila je prijavu da je na području opštine Teslić uočeno vozilo koje se zaustavilo pored jednog djeteta, te su vozač i suvozač iz vozila nudili čokolade i bombone djetetu prilikom čega nije ostvaren nikakav kontakt između djeteta i lica iz vozila – rekli su za ALOonline iz PU Doboj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *