POKRENUTA AKCIJA ZA POMOĆ Mladić iz BiH ima 5 tumora na mozgu

Potrebno mu je 24.000 evra

Mladić iz BiH Nedim ima 5 tumora na mozgu i za njega je „Pomozi.ba“ pokrenuo apel sa brojem 17014.

Pozivom donirate 2 KM, a vas molimo za podjelu apela.

Nedim Derljić iz mjesta Čipuljić kod Bugojna od njegove 13. godine se bori sa recidivnim tumorima na mozgu. Do sada je imao sedam operacija mozga i lijevi dio lobanje mu je odstranjen.

Potrebno mu je 24.000 evra

Ovih pet tumora koje trenutno ima utiču mu na vid, govor i onemogućavaju normalan život i privređivanje za porodicu.

Za još jedan u nizu operativnih zahvata, ovaj put u Istanbulu, potrebno mu je 24.000 eura. Prvobitna cijena koju je Nedim dobio za operaciju je bila 29.000 evra, ali je „pomozi.ba“ organizacija dobila popust od 5.000 evra.

Ovaj 32-godišnjak živi sa suprugom i majkom, oca je izgubio davne 1995. godine. On i njegova majka se od njegovog ranog djetinjstva sami bore kroz život, a Nedimova majka nikada neće zaboraviti dan kada je njen sin došao kući iz škole žaleći se na glavobolju, a odmah potom mu je dijagnostikovan tumor na mozgu.

Da Nedim pobijedi ovu bolest za svoju majku i suprugu, osim poziva na broj 17014 možete mu pomoći i klikom na opciju “Doniraj odmah” ili uplatama putem „pomozi.ba“ žiro računa.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *