Pojavili se novi svjedoci u slučaju Danke Ilić

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano je ispitivanje novih svjedoka u vezi sa istragom protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Iz ovog tužilaštva za Tanjug su rekli da je završen dio DNK vještačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK djevojčice.

Dodaju da je u toku vještačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko vještačenje osumnjičenih završeno, ali nalaz i mišljenje vještaka još nisu dostavljeni tužilaštvu.

Osim Dejana D. i Srđana J. u pritvoru je i otac Dejana koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premijesti tijelo djevojčice.

Rođeni brat Dejana D., Dalibor Dragijević je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *