POČELO JE Vukanović otvoreno udario na Jelenu Trivić

Kako se i naslućivalo, novi politički rat u Republici Srpskoj nastao je između dojučerašnjih opozicionih saboraca, Nebojše Vukanovića i Jelene Trivić.

Vukanović je do sada s dozom opreza i poštovanja prema Trivićevoj govorio o Narodnom frontu, ali je nakon prve skupštine ipak “skinuo rukavice” i rekao sve što mu je na duši. Tako je nastala još jedna linija sukoba u opoziciji jer SDS i PDP više ne žele da čuju za Trivićevu, ljuti što su u NF prešli neki od njihovih kadrova.

Lider liste Za pravdu i red tvrdi da je suštinski i stvarni predsjednik i gazda Narodnog fronta, Dejan Slijepčević, novosadski biznismen, koji je “uložio silan novac u ovaj projekat”.

Za Trivićevu kaže da je je pogazila i iznevjerila sve principe i moralne norme u koje se klela godinama, te “pokazala svoje pravo lice, beskrupolozne i bolesno ambiciozne osobe koja je spremna gaziti sve pred sobom da bi stigla do cilja, bez imalo empatije i trunke savjesti”.

 Ona je najveće razočarenje političke scene Republike Srpske, koja umjesto poštovanja i zahvalnosti, pokazuje prezir i neprijateljstvo prema svima koji su je podržavali. Okružiti se tajkunima, preletačima i politički smećem, kupeći otpad od PDP, SDS, DNS, Đokića, Stevandića, Selaka i Nešića, a glumiti Majku Terezu, pričati o poštenju, pravdi i borbi protiv korupcije, je vrhunac licemjerstva i beščašća, a koliko god pokušava da prikrije svima je jasno da je priča kreirana i osmišljena u sjedištu BIA na Banjici, i da je od lošeg starta osuđena na propast – usuđuje se da napiše Vukanović.

Tvrdi da, zbog bliskosti sa Draškom Stanivukovićem, sve do jula prošle godine „Jeca“, kako su joj tepali u PDP, nije dozvoljavala da Adam Šukalo uđe u prostorije PDP.

– Sve dok nije postala kandidat, i u svima se stomak prevrće kad vidi zagrljaje sa njim, ali i ostalim koje je do juče pljuvala i gledala sa prezirom – napisao je Vukanović na svom blogu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *