Pljačkaši koji su ukrali oko dva miliona maraka, prema nezvaničnim saznanjima pobjegli u Doboj

Kako je Srpskainfo danas ekskluzivno objavila u ulici Jovana Raškovića pronađen je i drugi automobil koji se dovodi u vezu sa pljačkom dva miliona maraka u banjalučkom naselju Lauš.

Srpskainfo saznaje da je mobilni telefon vlasnice koji je bio sakriven u jednoj od torbi, posljednji put lociran u naselju Zalužani.

– Automobil je pronađen u banjalučkom naselju Sunce, a torbe s novcem su završile na području Zalužana. Pretpostavlja se da je ovo put kretanja pljačkaša- objasnio je izvor Srpskainfo.

Za pljačkašima se i dalje intenzivno traga, a dosadašnja istraga pokazuje da prilikom bjekstva promijenili nekoliko vozila.

Podsjećamo, trojica razbojnika u utorak su spremili sačekušu vlasnici mjenjačnice J.Š, te je napali kada je sa velikom količinom novca došla do kuće.

U pitanju je tipovano razbojništvo, odnosno napadači su vrlo dobro znali ko i gdje će nositi ogromnu sumu novca. Napadači su se dovezli automobilom “seat”, a jedan napadač je iz ruku vlasnice oteo navodno tri torbe u kojima se nalazilo dva miliona maraka.

Razbojnici su koristili više automobila nakon pljačke, a onaj kojim su izvršili krivično djelo pronađen je i to nezapaljen u banjalučkom naselju Sunce.

U potrazi za pljačkašima su uključeni i helikopter MUP Republike Srpske i dronovi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *