Pčelar iz Lopara tvrdi da je Trivićeva uzela med, a nije platila

Proteklog vikenda u majevičkoj opštini Lopare održana je manifestacija “Dani dijaspore” u okviru koje je organizovan i sajam domaćih proizvoda.

Počasni gosti na ovoj manifestaciji bili su predsjednik SDS-a Mirko Šarović i kandidat za predsjednika Republike Srpske, Jelena Trivić.

Gosti su obišli štandove izlagača, nakon čega se pojavila informacija u medijima da je Jelena Trivić sa jednog od štandova uzela teglu meda koju navodno nije platila.

Ovo za lokalne medije tvrdi pčelar koji je izlagao svoje proizvode na štandu i koji nije želio da mu se otkriva identitet.

“Ne bih ni ovo ispričao, ali vidiš kako je ovdje u kafiću, svi me zezaju zbog toga, pa mi se skupilo, a i nije korektno, da je barem pitala ja bih joj poklonio. Samo mi nemoj stavljati ime ako ne moraš, odmah će me proganjati ovi iz opštine, svakako već znaju o kome je riječ. Sa mog štanda je uzela teglu meda, slikala se i nastavila dalje, mislio sam da će nakon nekog vremena neko od njenih saradnika doći da plati med, ali to se nije desilo”, rekao je pčelar iz Lopara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.