PANIKA NA VRHUNCU Slučaj prijavila direktorka osnovne škole u Banjaluci: Misteriozni vozač u crnom “golfu” sa ZATAMNJENIM STAKLIMA presreo učenicu

Vozač golfa sa zatamnjenim stakla ponovo je viđen u Banjaluci, a juče je u naselju Česma presreo djevojčicu nižih razreda na putu ka školi, te joj navodno ponudio da je poveze i plati joj užinu.

Potvrdila je Tatjana Vilendečić, direktorka Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” u Boriku i područne škole u Česmi, koja je navela da se sve desilo juče oko 13 časova.

Čuli smo da se isto desilo i u Lazarevu, pa smo zbog toga obavijestili policiji kako bi znali da je on primijećen i na ovom području, a kako bi se pojačala kontrola oko škola- izjavila je Vilendečić.

Podsjećamo, roditelji su početkom ove sedmice prijavili da se nepoznata osoba iz golfa u banjalučkom naselju Lazarevo obratila djetetu i ponudila mu vožnju i novac, pišu Nezavisne novine.

Tada su naveli da je poslednjih dana u navedenom naselju kružila osoba u zatamnjenom golfu, presretala djecu, te ih pozivala da uđu u auto, i ispitivala ih u kojoj ulici žive, nudila im novac i sl.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *