Pamte se veselije sahrane od današnjeg sastanka lidera opozicije

Lideri opozicije u Republici Srpskoj konačno na okupu.

Povod za današnji sastanak bila je ideja koja će biti realizovana  7. septembra na platou ispred Narodne skupštine Republike Srpske, a u pitanju je PARLAMENT NA OTVORENOM na kojem će moći učestvovati i građani.

Pozivaju građane da čuju njihove ideje, ali se postavlja logično pitanje gdje su bili da slušaju ideje građana kada su određivali kandidate na prethodnim Opštim izborima. Nisu li ti isti građani gotovo jednoglasno apelovali da Mirko Šarović ne smije biti protivkandidat Željki Cvijanović, jer je svima bilo jasno da je on jedina osoba iz opozicije koju Željka Cvijanović može da pobijedi.

Da li je veliki broj građana nakon izbora pozvao lidere opozicije da ne prihvate mandate u skupštini, jer su svi tvrdili da je Jeleni Trivić ukradena pobjeda, zašto tada nisu odbili mandate i pozvali građane u PARLAMENT NA OTVORENOM, pa nisu jer u parlamentu na otvorenom ne bi imali 3-4 hiljade KM mjesečno.

Mjesecima nakon toga umjesto konkretnih koraka u rušenju režima Milorada Dodika, opozicija ruši sama sebe. međusobno se njeni lideri optužuju, svi žele da budu vođe opozicije, ali na žalost opozicija je samo jedna, a lidera je previše, pa su brže bolje skontali da je najbolje da svako napravi svoju opoziciju.

I dok čitav taj period lidere ništa nije moglo da dovede za isti sto, današnja parada gluposti Milorada Dodika na entitetskoj granici je to uspjela, brže bolje su se okupili da pokažu svima da su spremni da pokrenu borbu, ali ako ih njihova priča nije odala, lica jesu. Nije se mogla sakriti netrpeljivot i animozitet koji vlada među njima samima. Svima postaje jasno da su upravo oni i njihove lične sujete najveći čuvari Milorada Dodika i njegovog režima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *