Pala prva ostavka u Predsjedništvu SDS-a

 Član Predsjedništva Srpske demokratske stranke (SDS), Đorđe Milićević podnijeće ostavku sa ove funkcije.

On je to potvrdio “Nezavisnim novinama” uoči početka sjednice Predsjedništva SDS-a koja je trebalo da počne oko 13 časova.

 Ja ću podnijeti ostavku na mjesto člana Predsjedništva SDS-a – rekao je Milićević, koji kao razlog za ovu odluku navodi katastrofalan rezultat na nedavno održanim opštim izborima u BiH, a na kojima je kandidat SDS-a za člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović izgubio od Željke Cvijanović (SNSD).

Milićević je mišljenja da isto treba da postupi kompletno Predsjedništvo SDS-a, uključujući i predsjednika stranke Mirka Šarovića, te da će ovaj prijedlog staviti kao jedan od prioriteta na sjednici.

 Ja ću se tako odnositi danas na Predsjedništvu. Ovdje želim napomenuti da nije riječ o nikakvoj borbi za prevlast ili za određene pozicije u stranci, nego isključivo o jednom procesu koji treba hitno raditi unutar stranke, a to je sređivanje svoga dvorišta. Taj posao mogu nositi pobjednici u Srpskoj demokratskoj stranci – poručio je Milićević i zaključio da je rezultata stranke na prethodnim izborima bio katastrofalan.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *