Ozbiljan skandal na US openu! Procureo snimak iz ženske svlačionice koji nikako nije smeo da se vidi! (VIDEO)

Organizatori će ovo veoma teško objasniti i opravdati

Teniska sezona od danas i zvanično ulazi u svoju završnu fazu. Spuštanjem zavese na poslednji grend slem u takmičarskoj godini najbolji teniseri sveta polako počinju da svode račune, organizatori US opena imaće i te kako poteškoća da to urade u potpunom miru.

Razlog za to jeste video iz svlačionice koji se pojavio u javnosti posle finala ženskog singla, a koji po svim kriterijumima nikako nije smeo da ugleda svetlost dana. I u tome se slaže gotovo celokupna teniska javnost.

Naime, domaćini Otvorenog prvenstva SAD proslavili su prvi veliki trofej „svoje teniserke“ Koko Gaf, koja je u finalu poslednjeg grend slema u sezoni savladala Arinu Sabalenku 2:6, 6:3, 6:2. Ipak, izgleda da su u slavlju malo preterali, pošto su dozvolili da „svetlost dana“ ugleda snimak iz svlačionice beloruske teniserke, koja je potpuno razumljivo bila razočarana epilogom meča.

U naletu besa, Sabalenka je izvadila reket iz torbe i na njemu iskalila sve frustracije zbog izgubljenog finala US opena, a pošto ga je slomila mirmo je odšetala do kante za đubre i reket ubacila u nju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *