Ovo su osumnjičeni za ubistvo Banjalučanina!

”Bilo je pitanje vremena kada će su te neko zlo dogoditi”, kažu komšije

Osumnjičeni za ubistvo Saše Kisina (49) na mjestu zločina su zatečeni u okrvavljenoj odjeći i obući, a nakon hapšenja je utvrđeno da su svi bili pod dejstvom alkohola.

Izvor blizak istrazi otkriva da je Draganu Jelači izmjereno 2,4 g/kg u krvi, kod dvadesetogodišnje Valentine Stojanović izmjereno je 1 g/kg, a kod Davida Kostića (46) 1,72 g/kg.

Zločin je otkriven nakon što su se iz kuće u ulici Jovana Dučića čuli buka i svađa. Intervenisala je patrola policije i u kući su zatekli Kisina kako leži u besvjesnom stanju sa vidnim povredama po cijelom tijelu. On je odmah prevezen u UKC Republike Srpske gdje je tokom noći podlegao najvjerovatnije od zadobijenih povreda.

Na odjeći i obući imali tragove krvi

”Troje osumnjičenih su zatečeni na mjestu zločina. Na odjeći i obući bili su im vidljivi tragovi krvi. Prvi rezultati istrage ukazuju da su kritično veče oni zajedno pili alkohol. Došlo je do svađe i tuče, koja je završila ubistvom”, kaže izvor iz istrage.

Tačne okolnosti zločina se detaljno istražuju, a osumnjičeni se cijeli dan saslušavaju i ispituju u policiji. Zasada nije poznato ko je od osumnjičenih Kisinu nanio smrtonosne povrede, što je predmet dalje istrage. Tužilaštvo je naložilo da se uradi obdukcija tijela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Naložena su i vještačenja tragova koji su tokom uviđaja prikupljeni na mjestu zločina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *