Ovo je saradnik Petrovića koji gole žene vozi u službenom vozilu

Ovo je saradnik Petrovića koji gole žene vozi u službenom vozilu.

Saradnik i prijatelj Ljubiše Petrovića, Spasoja Živanović iz Crnjelova, fotografisao ja polugolu ženu u službenom vozilu tamošnje Civilne zaštite i time se hvalio.

Fotografije iz prepiske prikazuju gotovo potpuno golu žensku osobu u, kako se jasno vidi, službenom automobilu tamošnje Civilne zaštite.

Zaposlenik koji je odgovoran za sigurnost i dobrobit građana, poput Spasoja, trebalo bi da se ponaša na način koji odražava odgovornost, profesionalnost i poštovanje prema svojoj dužnosti, što je u ovom slučaju dokazano sve suprotno od gore navedenog, piše lokalni portal „Vijesti365“

Fotografije koje je objavio, prikazujući žensku osobu u tangama u prikolici vozila za civilnu zaštitu, vrlo su neprikladne i neodgovorne, zbog čega je javnost šokirana.

Osim toga, činjenica da je Spasoje blizak prijatelj gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, koji ga je i zaposlio, dovela je u pitanje transparentnost i integritet zapošljavanja u javnom sektoru i sa pravom izaziva sumnje u politički nepotizam i korupciju.

Ovakvo ponašanje ozbiljno narušava povjerenje građana u efikasnost civilne zaštite i uopšteno vladavinu prava, lokalnih vlasti.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović se nije javljao na pozive ATV-a.

autor:http://atvbl.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *