Oglasila se žena ostavljena zbog Ukrajinke koju je primila u kuću

Lorna Garnet (28) iz Velike Britanije koju je muž ostavio zbog žene izbjegle iz Ukrajine, a koju su zajedno primili u svoj dom, oglasila se za tamošnje medije i poručila da je Ukrajinka “dobila šta je htjela”.

Podsjećamo, mediji u Britaniji prenijeli su priču kako je Toni Garnet ostavio suprugu i djecu zbog žene koju su svega 10 dana ranije primili u svoj dom i pružili joj utočište nakon što je izbjegla iz Ukrajine.

Ostavljena žena se sada oglasila i za The Sun ispričala:

“U početku sam imala rezerve u vezi sa puštanjem izbjeglice u naš dom – ko ne bi? Doveli smo stranca u našu kuću da živi sa nama. To je velika odluka koju treba donijeti i iako nisam bila sigurna, on (Toni) je to želio da uradi”.

Lorna je rekla da shvata situaciju u Ukrajini, te da je zbog toga odlučila da postupi kako je postupila.

“Situacija u Ukrajini je zastrašujuća za obične ljude, pa sam odlučila da je ispravna stvar da nekome pružim krov nad glavom i pomognem im kada su u očajničkoj potrebi”, rekla je ona.

Međutim, svega 10 dana kasnije uslijedio je šok.

“I ovako mi se Sofija odužila što sam joj dala dom. Od početka se usredsredila na Entonija, odlučila da ga želi i uzela ga je. Nije marila za pustoš koja je ostala iza”, ispričala je Lorna za pomenuti medij.

Kaže, njen život se za svega dvije nedjelje okrenuo naglavačke.

“Ne znam šta bih bez mojih prijatelja, koji su tu za mene svakog minuta otkako je otišao”, dodaje ona.

Nije joj jasno kako je njen suprug mogao tako da postupi.

“Samo ne razumijem kako je mogao sve to da odbaci zbog žene koju poznaje dvije nedjelje. Život koji sam poznavla je slomljen”, zaključila je ona u svojoj ispovijesti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.