Oglasila se firma iz Teslića u kojoj je poginuo radnik

Nakon pogibije radnika Simeona Puljića (23) na kojeg su se srušila drva u preduzeću “Destilacija” u Tesliću, iz Uprava preduzeće su naveli da su u srijedu pretrpili veliki gubitak, ostavši bez besprijekornog radnika i mladog čovjeka.

“Simeon je život izgubio spletom nesrećnih okolnosti, tokom obavljanja svojih redovnih radnih zadataka. Ne postoje riječi kojima možemo izraziti žaljenje za nesrećom koja se dogodila i tugu zbog gubitka radnika, za kojega smo imali samo riječi hvale”, rekli su u ovom preduzeću.

Porodici i prijateljima nesrećno preminulog mladića izrazili su najdublje saučešce.

Naveli su da će “Destilacija” porodici pružiti svaku vrstu pomoći, koja, nažalost, ne može vratiti život njihovog kolege i prijatelja.

“Oduvijek smo bili maksimalno posvećeni obezbjeđenju svih mogućih mjera zaštite na radu, ali neke opasnosti i okolnosti, nažalost, nije moguće predvidjeti. Od saznanja za ovaj nemili dogadaj, Uprava preduzeća stajala je i stoji na raspolaganju svim istražnim organima u cilju utvrđivanja krajnjih okolnosti i eventualne odgovornosti i tako će biti do kraja svih istražnih radnji”, navode iz preduzeća.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *