Odbornik SNSD-a divljao “audijem” i skrivio saobraćajnu nezgodu

Odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Teslić i direktor firme “Elgrad”, Đorđe Gajić, prije dvije večeri divljao je pijan u “audiju” u mjestu Barići, saznaje MojaHercegovina.

Očevici kažu da je Gajić naprosto divljao po cesti i da je u Donjim Rankovićima čak skrivio i saobraćajnu nezgodu.

Iz Policijske uprave Doboj za MojuHercegovinu kažu da im je 24. maja, oko 22.40 časova, prijavljeno da nepoznati vozač “divlja” vozilom u raskrsnici u mjestu Barić.

“Prijavljeno je da auto u jednom momentu zamalo nije ostvarilo kontakt sa pješacima. ‘Audu’ se nakon toga udaljio u pravcu Čečave”, kažu u PU Doboj.

Službenicima Policijske stanice Teslić nedugo nakon toga je prijavljeno da se na regionalnom putu u mjestu Donji Ranković dogodila saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

“Lice Đ. G. sa područja opštine Teslić je ‘audijem’ ostvarilo kontakt sa putničkim automobilom marke ‘VW Golf 5’ vlasništvo lica inicijala D. Č. iz Teslića. Lice inicijala Đ. G. se nakon toga udaljilo sa lica mjesta”, navode u PU Doboj.

Nezvanično saznajemo da je Gajić udario u automobil Dejana Čelarevića.

“U vrijeme vršenja uviđaja saobraćajne nezgode na licu mjesta se pojavilo lice inicijala A. G. koje je izjavilo da je on učestovavao kao drugi učesnik navedene saobraćajne nezgode što je oštećeno lice negiralo. Na navedene okolnosti u svojstvu svjedoka saslušana su lica inicijala D. Č. i A. G., a u svojstvu osumnjičenog saslušano je lice inicijala Đ. G. Na osnovu izjava svjedoka i drugih prikupljenih dokaza, protiv lica inicijala Đ. G. će biti pokrenut prekršajni postupak”, kažu u PU Doboj.

MojaHercegovina saznaje da se umjesto Gajića prijavio njegov brat, Aleksandar Gajić. Policija nije utvrdila da li je Gajić bio pod dejstvom alkohola, jer se udaljio da mjesta nesreće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *