Obožavaoci dječaka-ubice iz “Ribnikara” obilježili njegov 14. rođendan

Bolesni, bezdušni trend pojavio se ovih dana na internetu: obožavaoci dječaka-ubice koji je 3. maja ubio osam djevojčica, jednog dječaka i čuvara škole u OŠ “Vladislav Ribnikar” obilježili su krajem jula njegov 14. rođendan čestitkama iz svih krajeva svijeta objavljenim na društvenim mrežama.

Koju god boleštinu da uradiš, skupiće se neko da te podrži

– Dobro je rekao jedan tip: koju god boleštinu danas da uradiš, skupiće se neka grupa ljudi da te podržavaju, a kada želiš nešto dobro i plemenito da postigneš svi ti okreću leđa i sapliću noge – prokomentarisao je jedan posjetilac društvene mreže na kojoj su objavljene fotografije čestitki.

Dječak-ubica je krajem jula napunio 14. godina na Klinici za neuropsihijatriju djecu i omladinu. Tim povodom su ga poremećeni obožavaoci iz različitih dijelova svijeta, sudeći po rukopisima mahom djeca i tinejdžeri, podržali i veličali njegov zločin objavljivanjem fotografija ovih bizarnih rođendanskih čestitki.

Dječaku-ubici su čestitke poslate iz Srbije, Francuske, Severne Makedonije, Alžira, Filipina, pa čak i iz SAD, vidi se na snimku objavljenom na društvenim mrežama.

“Nadam se da će se jednog dana stidjeti ovakvog svog ponašanja”

Drugi korisnik društvene mreže na kojoj su objavljene ove slike napisao je u komentaru da ne razumije fenomen veličanja loših ljudi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *