OBJAVLJEN JEZIV VIDEO Djeca “rekonstruisala” masakr koji je počinio Kosta: Snimili užas u učionici i sve objavili na TikToku

Ovim snimkom je još jednom uznemirena javnost i mnogi se pitaju: “Šta to ova djeca rade?”

Nakon masakra koji je počinio Kosta Kecmanović u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” kada je ubio devet učenika i radnika obezbjeđenja Dragana Vlahovića, na društvenim mrežama se pojavljuju užasavajući snimci čija je tema ono što se dogodilo.

Nedavno je na TikToku objavljen snimak navodne “rekonstrukcije” zločina koji ledi krv u žilama.

Naime, na video zapisu su prikazana djeca tinejdžerskog uzrasta kako leže po podu na klupama, ispred table, pokušavajući da se dočara sav užas iz učionice.

Ovim snimkom je još jednom uznemirena javnost i mnogi se pitaju: “Šta to ova djeca rade?” Nepojmljivo je da se “igraju” sa tragedijom koja se dogodila na ovakav način.

Mnogi korisnici društvene mreže koji su pogledali snimak pozivaju roditelje i nastavni kadar u školama da reaguje. Njihova poruka je da djecu treba edukovati i uputiti da se sa ovakvim istinama ne igra.

Ipak, ovakav snimak mogao je nastati i uz pomoć kompjuterskih vještina i vještačke inteligencije. Međutim, to odmah dovodi do pitanja: “Zbog čega bi neko tako nešto objavio?!”

Kako se ranije pisalo, nakon masakra u “Ribnikaru” pojavila se gomila Kostinih fanova širom svijeta koja pruža podršku dječaku-ubici.

Neki su otišli i korak dalje, njihovo djelovanje se nije završilo na društvenim mrežama. Naime, pojavila se grupa mladih ispred Klinike za neurologiju i psihijatriju djece i omladine samo da bi pokušala na neki način da dođe do dječaka.

Da podsjetimo, Kosta Kecmanović je počinio monstruozan zločin 3. maja kada je u 8.40 časova upao u OŠ “Vladislav Ribnikar” i sa vrata ubio čuvara Dragana Vlahovića. Potom se ustremio na tri djevojčice u holu i oduzeo im život.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *