O REAKCIJI NEBOJŠE GLOGOVCA NA ROĐENJE SINA BRUJI CELA SRBIJA: Izašao potresan SNIMAK (VIDEO)

Nedavno je objavljen snimak Glogovca koji priča kako je dočekao rođenje sina Gavrila, i mnogi se slažu da je to najlepših 90 sekundi koje ćete pogledati

Nebojša Glogovac bio je srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac.

U periodu od 1997. do 2014. godine bio je oženjen Minom Glogovac, slikarkom i docentom na predmetu Slikarske tehnike na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu] Mina i Nebojša upoznali su se u noćnom klubu Zvezda u Beogradu, a venčali se 30. avgusta 1997. godine, na njegov 28. rođendan Iz braka sa njom ima dvoje dece — Gavrila, rođenog 1999. godine i Miloša, rođenog 2001. godine, koji je 2020. godine upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, smer za filmsku i TV režiju.

Dve godine nakon razvoda, Glogovac je dobio treće dete, ćerku Sunčicu, sa suprugom Milicom Šćepanović, joga instruktorkom i bivšom novinarkom, a živeli su na Dorćolu. Šćepanovićevu je upoznao nakon premijere filma Hadersfild, kada mu je ona, kao novinarka, prišla da ga intervjuiše. NJegov venčani kum i kum dece iz braka sa Minom Glogovac je Vojin Ćetković.

Nedavno je objavljen snimak Glogovca koji priča kako je dočekao rođenje sina Gavrila, i mnogi se slažu da je to najlepših 90 sekundi koje ćete pogledati.

VIDEOPOGLEDAJTE KLIKOM NALINKISPOD

https://www.instagram.com/reel/CfcM1aSAOmW/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e202b336-3e3e-4137-9144-b6e1deafc8fb

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *