O BLIZANCIMA IZ SLAVONSKOG BRODA BRUJI REGION Imena braće Stojanović šokiraju ljude, učiteljica bila iznenađena

Vrlo često se dešava da roditelji svojoj novorođenoj djeci dodijele imena po svojim idolima, bilo da je riječ o slavnim ličnostima ili likovima iz popularnih filmova i serija. Mnogi se takođe vode ubjeđenjem da će njihovi nasljednici zahvaljujući imenu poprimiti osobine i slavu poznatih imenjaka.

Iako su Kristijano Ronaldo i Leo Mesi dva slavna fudbalska imena koja zna čitav svijet, te su vrlo česta pogotovo na španskom, kao i portugalskom području, i naš region može da se pohvali ovim duom, bar kada je riječ o imenima.

Naime, u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj žive dva dječaka od devet godina, po imenu Kristijano Ronaldo i Leo Mesi Stojanović. Kako prenosi RTL Danas, oni su imena dobili jer su im očevi strastveni obožavatelji Barselone i Real Madrida.

„Navijamo za te klubove ja i brat. Kad je supruga ostala trudna, odlučio sam odmah da ću to ime dati svom sinu – Leo Mesi, brat je isto tako odlučio da mu sin bude Kristijano Ronaldo“, kaže otac Lea Mesija, Željko Stojanović.

Mesi je sramežljiv, Ronaldo nije, Leo ima bolji šut, a Kristijano je bolji tehničar. Kada porastu želeli bi da budu fudbaleri i steknu slavu svojih imenjaka.

„Leo Mesi mi je dobar kao prijatelj, a i kao igrač“, kaže Kristijano Ronaldo o svom bratu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *