“Nisam u kontaktu sa sinom” Progovorio otac jednog od osumnjičenih za UBISTVO DANKE ILIĆ (2)

Srđan Janković (50) radnik JKP “Vodovod” iz Bora jedan je od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) za čijim tijelom policija i dalje traga.

Ekipa Telegrafa i danas je bila u selu Luka iz kojeg je osumnjičeni i oko podneva srela je njegovog oca. On inače ne govori za medije. Otkako se otkrila strašna istina o ubistvu malene djevojčice, povukao se i slabo komunicira.

Otkako su osumnjičeni radnici JKP „Vodovoda“ Dejan Dragijević i Srđan Janković priznali ubistvo djeteta, policija detaljno pretresa svaki dio Banjskog polja i okoline. Do sada je pretražen dio Lazarevog kanjona, Zlotske rijeke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali tijelo djevojčice nije pronađeno.

Nešto poslije 12 časova ulicama sela prošao je otac osumnjičenog Srđana Janković. Išao je ka svojoj kući, a na pitanje našeg reportera da li se čuo da sinom kratko je odgovorio – “ne!” i dodao:

“Nemam šta da vam kažem” odgovorio je starac koji se povukao u svoju kuću u kojoj sam živi i više nije izlazio.

Podsjetimo, prije nekoliko dana otac Srđana Jankovića, Dušan Janković ispričao je reporterima Telegrafa kako se oseća povodom cijele situacija koja ga je snašla. Budim se noću, plačem, teško mi je. Srđana sam vidio samo u Boru, i ne znam kad ću ponovo- rekao je.

On je rekao da nikada nije bio nasilan i da je sve vrijeme djelovao normalno.

Kako smo ranije pisali, Janković je zločin u policiji priznao, ali se u tužilaštvu branio ćutanjem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *